Barn och ungdom

Barnverksamheten

Fritidsgården i nyrenoverade källarvåningen i Pingstkyrkan  (10-13 år): Fredagar kl. 18.00-20.00

Programpunkter:
Grillning, raggsocksbandy, minigolf, pizza-bingo, filmkväll, biljard, pingis, gäster, m.m.
Och självklart mycket JESUS.
Vi säljer godis och läsk – tävlar, myser och fikar.
Kom med du också! Ta med din kompis och kolla läget tillsammans med andra i din ålder!

Söndagsverksta´n (3-12 år): Söndagar kl. 16.00 – 17.30

Så kallar vi vår söndagsskola. Vi lär oss bibelberättelser på ett roligt sätt med hjälp av bl.a. drama och bibelbingo från Leva Livet.

Ungdomsverksamheten

@Teens

Terminsstart: 26 augusti

Ålder: 13–16 år

Fredagar kl. 19:30

Plats: Nyrenoverade ungdomslokalen i Pingstkyrkan (En trappa ner)

Varje fredagskväll är du som är 13-16 år välkommen till @Teens i Pingstkyrkan. Kvällen börjar kl. 19:30 i kyrkans entré med häng och någon mindre aktivitet. Därefter går vi gemensamt en trappa ner till vår nyrenoverade ungdomslokal, där vi fortsätter med roliga aktiviteter, schysst musik och gött häng. Varje fredag berättar också någon av oss ledare om något ifrån Bibeln, för vi tror på en god Gud som vill lära känna oss och vill hjälpa oss genom livet.

Har du frågor, kontakta Jonas Wilhelmsson, pastor med inriktning ungdom: 0730630337, jonas.wilhelmsson@vetlanda.pingst.se

Välkommen!


Intro

Ålder: 17-

En vardagskväll varannan vecka träffas vi för att umgås kring lite fika och dela livet med varandra. Här bygger vi nära vänskaper med varandra i en trygg miljö, där vi samtalar om livet, tro, Bibeln m.m.

Utöver det har vi också andra träffar där vi hittar på roliga aktiviteter och umgås.

Om du är intresserad av att dyka upp någon gång eller har frågor, hör gärna av dig till Jonas Wilhelmsson, pastor med inriktning ungdom: 0730630337, jonas.wilhelmsson@vetlanda.pingst.se

Välkommen!


Unga Vuxna

Ålder: 19-

För dig som är ung vuxen har vi några inplanerade träffar varje termin där vi umgås och har någon aktivitet tillsammans. Vid några tillfällen träffas vi också för bibelundervisning som är av särskild relevans för unga vuxna.

Till detta kommer också mer spontana träffar när någon vill hitta på någonting och där det finns möjlighet att haka på, till exempel spelkväll, grillning, kubb eller varför inte julbak!

Vill du veta mer kontakta Jonas Wilhelmsson, Pastor med inriktning ungdom: 0730630337, jonas.wilhelmsson@vetlanda.pingst.se

Välkommen!